Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Clint Eastwood Gyermekek

Clint Eastwood Gyermekek

A nagy képernyő legendájának kevésbé ismert oldala

Ki az a Clint Eastwood?

Clint Eastwood egy amerikai színész, rendező és producer, akit ikonikus westernfilmjeiről, köztük a "Jó, a Rossz és a Csúf" és a "Szemben a tűzzel" című alkotásairól ismernek. Eastwood hosszú és eredményes karriert futott be, számos díjat nyert, köztük két Oscar-díjat a legjobb rendezésért és a legjobb filmért a "Szemben a tűzzel" című filmjéért.

Gyermekek

Eastwoodnek nyolc gyermeke van hat különböző nővel. Első gyermekét, Laurie-t 1953-ban született, akkori barátnőjétől, Maggie Johnson-tól. 1964-ben megszületett második gyermeke, Kimber, Roxanne Tunis-tól. Eastwood 1976-ban feleségül vette Dina Ruizzal, és 1984-ben született lányuk, Alison. 1988-ban Eastwood kapcsolatba kezdett Frances Fisherrel, és 1993-ban megszületett fiuk, Scott. 1996-ban született lánya, Francesca, Eastwood és Frances Fisher kapcsolatából. Eastwoodnek két további gyermeke van: Kathryn Reeves (született 1988) és Morgan Eastwood (született 1996), akiknek anyja ismeretlen.

Kapcsolat gyermekeivel

Eastwoodnak szoros kapcsolata van gyermekeivel, akik gyakran szerepelnek filmjeiben. Elsőszülött lánya, Laurie, jelmeztervezőként dolgozott több Eastwood-filmen, köztük a "Gran Torino" és a "Sully - Csoda a Hudson folyón" című alkotásokon. Kimber színésznő és modell, aki számos televíziós műsorban és filmben szerepelt. Alison szintén színésznő, és olyan filmekben szerepelt, mint a "Játékterv" és a "Bosszúállók". Scott zenész és színész, aki apjával lépett fel a "Gran Torino" című filmben. Francesca szintén színésznő, aki olyan filmekben szerepelt, mint a "Millió dolláros bébi" és a "Changeling". Kathryn és Morgan kevésbé ismertek, de mindketten a szórakoztatóiparban dolgoznak.

Következtetés

Clint Eastwood nyolc gyermeke hat különböző nővel született. Szoros kapcsolata van gyermekeivel, akik gyakran szerepelnek filmjeiben. Eastwood hosszú és sikeres karriert futott be a filmiparban, és egyik legsikeresebb színész, rendező és producer korunkban.



Clint Eastwood Gyermekek

Comments